Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 04-09-2017 | Article Rating | (0) reacties

Succesvol online solliciteren

Succesvol online solliciteren Elke maand volg je gratis een van de SkillsTown webinars. In het webinar van september zie je hoe je er alles aan kunt doen om goed gevonden te kunnen worden door werkgevers en recruiters. Je leert je aanmelden op vacaturesites, een goed LinkedIn profiel te maken, hoe je solliciteert via Sollicitatiebutton of per mail en hoe je kunt netwerken via LinkedIn.

Het webinar wordt gegeven door Judith den Dunnen. Judith was werkzaam als commercieel medewerkster in een internationaal handelsbedrijf. Door een reorganisatie werd ze werkeloos, waardoor ze ruimte kreeg om rustig te onderzoeken waar haar kwaliteiten liggen. Zo kwam ze in 2009 terecht in de wereld van re-integratie en job coaching. Sinds 2015 werkt ze als zelfstandige (Beter Gevonden Worden). Haar passie ligt in het 1-op-1 begeleiden van werkzoekenden, oud of jong en met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt.

Kosteloos dit webinar volgen
Schrijf je in via deze link. Nu kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.