Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 08-09-2017 | Article Rating | (0) reacties

SURF peilt behoefte webhostingdiensten

SURF peilt behoefte webhostingdiensten

Om te zorgen dat medewerkers van instellingen websites kunnen maken, start SURFmarket wellicht een Europese aanbesteding voor webhostingdiensten. Hiervoor wordt de interesse nu gepeild.

Instellingen hebben in het verleden aangegeven dat ze behoefte hebben aan een betrouwbare omgeving waarin medewerkers websites kunnen maken. Het zelf ontwikkelen van een clouddienst heeft geen meerwaarde ten opzichte van het uit de markt halen van deze dienst, concludeert SURFnet. Om toch aan de wens voor webhostingdiensten te kunnen voldoen, wordt er gekozen voor een Europees aanbestedingstraject. Dit traject wordt geïnitieerd en verzorgd door SURFmarket, als blijkt dat hiervoor voldoende animo is.

In juli zijn de instellingen benaderd met de vraag of zij interesse hebben in een dergelijke aanbesteding. Indien er voldoende animo is, zal dit aanbestedingstraject in het najaar van 2017 van start gaan. Het streven is om de raamovereenkomst medio december te laten ingaan.

Bron: SURF


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

21-09

Junior Account Manager

BeOne Development
20-09

Projectmanager

inBrain

Column

0 reacties
Van SkillsTown 21-09-2017

Leren niet leuk? Overweeg Corporate PE-punten

Het grootste probleem bij e-learning voor organisaties blijft helaas dikwijls onderbelicht. En dat probleem is dat velen leren niet leuk vinden. Toen we jaren geleden het concept van een corporate academy invoerden, trokken we de vergelijking dat zo’n groot aanbod aan e-learnings te vergelijken was met het plaatsen van een volledig ingerichte bibliotheek. Maar dat maakt ook een probleem duidelijk: iedereen voelt aan dat het zomaar plaatsen van een bibliotheek binnen een organisatie de mensen toch echt niet tot lezen zal brengen.