Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 04-09-2017 | Article Rating | (0) reacties

Onderzoek: e-learning in opkomst

Onderzoek: e-learning in opkomst

e-Learning is in opkomst, 47 procent van de organisaties schaaft de kennis op die manier bij. Dit is een van de resultaten uit het onderzoek Leren en ontwikkelen, de stand van zaken, uitgevoerd door Sioo onder 97 publieke en private organisaties. Sioo is een " een interuniversitair centrum voor organiseren, veranderen, vernieuwen en leidinggeven".

Ondanks de opkomst van e-learning, stelt Sioo-rector Ard-Pieter de Man: “Organisaties zijn conservatief: ze sturen mensen graag naar congressen en lezingen en richten zich dus op passieve vormen van leren. Veel bedrijven houden vast aan wat ze al kennen. Dat is ook terug te zien in het onderzoek: 78 procent volgt een traditionele cursus of training, gevolgd door coaching (69 procent) en zelfreflectie (66 procent).

Een uitgebreidere toelichting is te lezen op de site van Executive People.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.