Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Future Learning | 16-02-2013 | Article Rating | (0) reacties

E-Learning ILIAS seminar 25 april Etten-Leur

E-Learning ILIAS seminar 25 april Etten-Leur Future Learning is een jong, innoverend bedrijf dat “Het nieuwe leren” promoot via het Blended Learning concept. Op 25 april organiseert Future Learning weer de jaarlijkse E-Learning ILIAS seminar voor bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen in Vlaanderen en Nederland.

ILIAS is een open source Learning Management Systeem dat helpt leerprocessen te optimaliseren, kennis te delen en is te gebruiken als samenwerking- en communicatieplatform. Future Learning is ILIAS partner en service provider en ondersteunt haar klanten door middel van advisering, ondersteuning, maatwerkaanpassingen en hosting. Daarnaast ontwikkelt Future Learning online E-Learning content en levert het standaard online training.

De volgende sprekers die uit het onderwijs, van de overheid en uit het bedrijfsleven aanwezig zijn zullen hun ervaringen met betrekking tot het ILIAS gebruik toelichten:

  • Matthias Kunkel is de ILIAS-Productmanager Bedrijfsleider van de ILIAS open source e-Learning e. V. uit Duitsland.
  • Michel Koonen is de Global Competence Manager Learning & Documentation van Assembléon. Assembléon is de ontwikkelaar en fabrikant van SMT apparatuur. Assembléon was oorspronkelijk onderdeel van Philips Electronics Nederland.
  • Matthijs Tieleman is de Hoofd ICT Fundeon. Fundeon is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infrastructuur. Fundeon vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.
  • Kapitein O.(Onno) Bakker is Stafofficier Expertisemanagement van het Ministerie van Defensie. Het Ministerie van Defensie heeft de ontwikkeling betaald van die delen die nodig zijn om een competentiescan binnen ILIAS uit te voeren.
  • Wonnie van Beek is Technical Support Engineer MCB Nederland. MCB Nederland B.V. (kortweg MCB) is de leverancier van metaal in vele kwaliteiten en uitvoeringen, transport- en trailercomponenten en bevestigingsartikelen.
  • Stefan Colins beantwoord de vraag is Serious gaming, de flow van de toekomst?
  • Tevens kunt u meedoen aan een brainstormsessie. Het doel hiervan is interactie tussen deelnemers en specialisten te bevorderen, het krijgen en delen van inzicht en gezamenlijk nadenken over vraagstukken.
Future Learning is op de toekomst voorbereid!

Meer informatie
bel Future Learning +32(0)165-700511
Aanmelden kunt u hier of mail silvia@futurelearning.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.