Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 28-01-2013 | Article Rating | (0) reacties

24 inzendingen voor e-Learning Awards 2013

24 inzendingen voor e-Learning Awards 2013

De jury van de e-Learning Awards heeft dit jaar 24 inzendingen gekregen. De e-Learning Awards worden uitgereikt tijdens het jaarlijkse e-Learning Event dat op 16 april wordt gehouden in Den Bosch.


De prijzen wordt uitgereikt aan organisaties of personen die een project of product hebben ontwikkeld dat een voorbeeld is in de sector.


Van de 24 inzendingen zijn er 22 ingediend voor de Award Smarter Learning en 2 voor de Jong Talent Award. De categorie Smarter Learning is bestemd voor projecten en producten die leren anders en beter hebben gemaakt. De Jong Talent Award richt zich op (net afgestudeerde) studenten, promovendi of jonge start-ups die op het gebied van e-learning iets bijzonders hebben gedaan.

Grote diversiteit

De inzendingen vormen een mooie mix van producten en projecten uit zowel de zakelijke als de onderwijswereld (14-10). Verder geeft een eerste blik op de inzendingen aan dat er een grote diversiteit is in de soorten inzendingen en inzenders. Van een docente biologie en natuurkunde die met leerlingen e-learning produceert, tot uitgebreide vakopleidingen. Van specifiek voor een bedrijf/organisatie ontwikkelde producten tot algemene opleidingen die zowel voor consument als bedrijven interessant zijn.

Alle inzenders is gevraagd om korte promotiefilmpjes mee te leveren bij hun inzending. Die plaatsen we de komende tijd op de website, zodat iedereen een indruk kan krijgen van de diversiteit aan projecten en producten die zijn ingezonden.

De vakjury komt woensdag bij elkaar als begin van de grondige bestudering van alle inzendingen. Hiertoe hebben ze tot 7 maart de tijd. Dan zullen voor beide categorieën de genomineerden bekend gemaakt worden.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.