Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 17-01-2013 | Article Rating | (0) reacties

Registratie IPON geopend

De registratie voor het onderwijs en ict-evenement IPON2013 is geopend. Het evenement, dat op 10 en 11 april wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, verwacht zo'n 4000 onderwijs en ict-specialisten.

IPON2013 omvat een sectorbreed expositieprogramma, themapleinen en tien verschillende theaters waar in totaal meer dan honderd workshops, lezingen en seminars plaatsvinden.

Het doel van de conferentie is om op een laagdrempelige manier ervaring en expertise met elkaar te verbinden. Bezoekers kunnen hun praktijkervaring delen op thema’s die spelen in het onderwijsveld. Deze praktijkervaring wordt tijdens de sessies verbonden met de expertise die Kennisnet heeft op deze thema’s. De Conferentie Expertise Summit vindt plaats op donderdag 11 april en is gratis bij voorregistratie.

Tijdens de nieuwe Leermiddelenbeurs staan de ontwikkelingen op het gebied van leermiddelen en de producten en dienstverlening van de educatieve uitgeverijen centraal.

www.ipon.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.