Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 15-01-2013 | Article Rating | (0) reacties

Bezoek gratis de vakbeurs Learntec

Bezoek gratis de vakbeurs Learntec

Omdat e-Learning.nl partner is van Learntec, mogen lezers van e-Learning.nl gratis de Learntec-vakbeurs voor leertechnologie bezoeken. Learntec wordt van 29 tot 31 januari gehouden in Karlsruhe.

Het gaat om toegang tot de vakbeurs, niet tot het congres dat gelijktijdig wordt gehouden en waarvoor wij eerder een gratis kaart ter beschikking stelden.

Op de beurs, een ontmoetingsplek voor e-learningproviders en andere partijen die zich bezighouden met professioneel leren, is informatie te vinden over alle belangrijke trends op het gebied leren.

Interesse? Surf voor de gratis kaarten voor de vakbeurs naar www.learntec.de/ticketshop en gebruik de promocode E-LEARNL-LT13.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.