Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 11-01-2013 | Article Rating | (0) reacties

Win gratis toegang tot e-Learning Event

Win gratis toegang tot e-Learning Event

E-Learning.nl is partner van het e-Learning Event. De organisatie stelt één gratis toegangskaart beschikbaar. E-Learning.nl verloot die onder de lezers van de nieuwsbrief en de website. Maar daar moet je wel wat voor doen.

Voor e-Learning.nl is 2013 het jaar van de vernieuwing. De nieuwsbrief gaat zowel qua inhoud als opmaak op de schop. En de site gaat nog rijkere informatie bieden. Daar wordt door alle betrokkenen hard aan gewerkt. Maar wat wil de lezer? Laat je stem horen. De inzender van het verrassendste, creatiefste, meest vernieuwende idee wint de gratis kaart. Inzenden kan tot 15 maart. Stuur je ideeën naar hetbesteidee@e-learning.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.