Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 09-01-2013 | Article Rating | (0) reacties

Bibliotheek Zoetermeer biedt digitale leeromgeving aan

Vanaf 17 januari kan iedere week een andere basisschool uit Zoetermeer en omgeving terecht in de hoofdbibliotheek van Zoetermeer om een dagdeel gebruik maken van Let's Learn, een moderne leeromgeving.

Let’s Learn is een innovatief klaslokaal waar leerkrachten en in eerste instantie bovenbouwleerlingen van de basisschool kunnen snuffelen aan het leren van de toekomst. Een plek met innovatieve, elektronische apparatuur en educatieve software. Naast de groepsontvangsten wordt Let’s Learn ingezet voor instructie en als studieplek voor de individuele bezoekers aan de bibliotheek.

Let’s Learn is een samenwerkingsverband van Bibliotheek Zoetermeer, OnderwijsAdvies/SIZO (een samenwerkingsverband van zestig Zoetermeerse scholen) en sponsoring door verschillende bedrijven. De digitale leeromgeving wordt gesponsord door ActivBoard, M2Desk (geïntegreerde computertoepassingen), Apple, Dell, Texas Instruments, Serious Toys (interactieve leermiddelen) Biblionet, Gynzy (digibord software), nYoYn (interactieve producten), Eromes (projectinrichting) en Stienissen Media.Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.