Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 08-01-2013 | Article Rating | (0) reacties

Student wil kosten besparen met online leren

Student wil kosten besparen met online leren

Britse studenten proberen steeds vaker te besparen op kosten van leermaterialen door online te leren. Dat blijkt uit een recent onderzoek van de Britse National Union of Students en CourseSmart.

Eenentachtig procent van de voor het onderzoek bevraagde studenten vindt dat onderwijsinstellingen leerboeken gratis ter beschikking moeten stellen, als onderdeel van het lesgeld. Verder zegt 95 procent internet te gebruiken om te besparen op dure leermaterialen. De studenten hebben ook de mogelijkheid digitale boeken te huren, in plaats van te kopen.

Bijna alle studenten (98 procent) zeggen het prima te vinden deels online te studeren. Zestig procent zei van plan te zijn binnen een jaar een nieuw apparaat – zoals een laptop, tablet of smartphone - te kopen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.