Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 21-12-2012 | Article Rating | (0) reacties

Eerste Vlaamse schoolboekenapp beschikbaar in de App Store

Eerste Vlaamse schoolboekenapp beschikbaar in de App Store Vanaf deze week is de eerste iPad app voor Vlaamse schoolboeken beschikbaar in de Apple App Store: Silverboard.

Met de Silverboard iPad-app kunnen gebruikers de tabletversies van de schoolboeken van uitgeverijen die Keure en Plantyn bekijken.  De app is gericht op leerkrachten en leerlingen die gebruikmaken van de content van deze uitgevers. Begin 2013 zal de app ook beschikbaar zijn in Google Play (Android) en de Windows Store.

"Die Keure Educatief werkt al sinds december 2010 samen met Three Ships aan een platform voor digitale versies van onze schoolboeken. Na de bordboeken voor pc en digitale borden, is dit een nieuwe stap in de ontwikkeling van digitale versies voor tablets", zegt Vicky Vermeulen, ict-manager van die Keure.

De lancering van de app is volgens Vermeulen een startpunt. “We blijven samen met onze partners verder ontwikkelen, zowel op technisch als op didactisch vlak.”

Na de kerstvakantie starten de eerste testscholen met de app. De feedback van leerkrachten en leerlingen zullen we meenemen bij de verdere ontwikkeling", zegt Nele Kellens, uitgever bij die Keure.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.