Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 18-12-2012 | Article Rating | (0) reacties

Prijswinnaars Apps On-wedstrijd bekend

Tom Kuipers (Present!) is afgelopen week uitgeroepen tot winnaar van de Apps On-wedstrijd die door SURFnet en Waag Society is georganiseerd.

In de Apps On-competitie streden deelnemers om een prijs voor de beste app voor hoger onderwijs of onderzoek.

De ontwikkelaar van de winnende app ontving uit de handen van juryvoorzitter Harold Teunissen een geldbedrag van 2.000 euro. De Apps On wedstrijd is dit jaar voor het eerst georganiseerd door SURFnet in samenwerking met Waag Society.

Winnaars

Kuipers ontwikkelde een breed inzetbare open source-app voor kennisuitwisseling. De tweede prijs ging naar Sergio Gago, voor de app Tablets 4 Education, een professioneel tweede scherm voor educatief gebruik. Jolan Pardo haalde de derde prijs met Knowble, een app voor taalondersteuning.

De themaprijzen werden door Tablets 4 education, Studybuddy, Videoleersystemen, Matt en Present! in de wacht gesleept. Zij ontvingen een Professional Developer for a Day.

De Apps On wedstrijd is door SURFnet, in samenwerking met Waag Society voor het eerst georganiseerd. Het doel van de wedstrijd was om data die aanwezig is binnen onderwijs- of onderzoeksinstellingen beschikbaar te maken voor mobiele devices.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.