Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 12-12-2012 | Article Rating | (0) reacties

Buurtzorg gaat wijkverpleging opleiden via e-learning

Buurtzorg Nederland, de organisatie met het vernieuwende concept voor verpleging en verzorging aan huis, gaat duizenden medewerkers in de wijkverpleging via e-learning leren werken met het nieuwe Omaha System. Voor dit doel is Buurtzorg een samenwerking aangegaan met The Competence Group (TCG).

Leerdoelen bereiken
Buurtzorg laat zich in haar bedrijfsconcept ondersteunen door moderne ICT-toepassingen. De inzet van e-learning sluit hierop naadloos aan. Maria de Lange, Educatief Consultant bij TCG: “Samen met Buurtzorg leggen wij vast wat de wijkverpleging van het Omaha System moet kennen én kunnen. Op basis daarvan wordt een e-learning-opleiding ontwikkeld met enerzijds cognitieve leeractiviteiten, zodat medewerkers zich bewust worden waarom deze software wordt ingezet. Anderzijds zijn de leeractiviteiten gericht op het verkrijgen van vaardigheden om met het Omaha System te werken.“

Persoonlijke opleiding
Door middel van vragen en casus-opdrachten kan de medewerker zelfstandig met het geleerde oefenen. Buurtzorgmedewerkers kunnen straks via het opleidingsportaal TCG Academy persoonlijk hun Omaha-opleiding volgen, 24 uur per dag.



Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.