Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 05-12-2012 | Article Rating | (0) reacties

'Future Learning' thema van Learntec 2013

'Future Learning' thema van Learntec 2013

'Future Learning' is het thema Learntec 2013, de vakbeurs en het congres voor leertechnologie die van 29 tot 31 januari worden gehouden in het Duitse Karlsruhe. Het thema verwijst onder meer naar mobiel leren, games en sociaal leren.

“Tijdens de beurs en het congres komen ook praktijkcases op het gebied van blended learning, de introductie van e-learning en virtuele klaslokalen aan bod”, zegt Sünne Eichler van Learntec. De managementonderwerpen die aan bod komen zijn onder meer de aantrekkelijkheid van organisaties, professioneel carrière maken en performance management.

Vijftigplussers


Nieuw is dit jaar de aandacht voor leren bij vijftigplussers, innovatieve interfaces en digitaal publiceren.

Learntec heeft dit jaar een interactief café, Pub@Learntec, dat dient als ontmoetingspunt voor iedereen die zich bezighoudt digitale media zoals e-books en apps. Over alles wat te maken heeft met e-publishing, kan hier in een ontspannen sfeer gediscussieerd worden.

Keynotes


Learntec gaat op 29 januari van start met twee keynote speeches. Barbara Ischinger, directeur van het directoraat Onderwijs van de OESO (Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling) spreekt over Creating quality jobs by leveraging education, skills and migration. Dieter Kempf, ceo van softwarebedrijf Datev en voorzitter van branchevereniging Bitkom, gaat in op leerscenario's voor 2020.

Meer informatie over het programma is te vinden op de website van Learntec.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.