Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 28-11-2012 | Article Rating | (0) reacties

Mobiel gamen in opkomst

Mobiel gamen in opkomst

Mobiel gamen zit in de lift, blijkt uit enkele recente onderzoeken. Tijdens Mobile Gaming Europe, op 6 en 7 december in Londen, wordt ingegaan op de vraag hoe de toekomst van mobiel gamen eruit ziet.

Uit een recente enquête van gameontwikkelaar PopCap blijkt dat 125 miljoen mensen in de het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten games spelen op mobiele apparaten. SuperData Research voorspelt dat de wereldwijde markt voor mobiele gaming in 2015 goed zal zijn voor 5,8 miljard euro. Momenteel is dat 2,1 miljard euro.

Met de toename in gebruik wordt ook het geld verdienen aan mobiele games lastiger, onder andere door de toenemende concurrentie. Tijdens Mobile Gaming Europe wordt aandacht besteed aan verdienmodellen en nieuwe technieken.

Mobile Gaming Europe is kleinschalig van opzet. Er worden in twee dagen tijd ongeveer 150 tot 200 mensen verwacht.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.