Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 21-11-2012 | Article Rating | (0) reacties

Effectief leren staat centraal op Business Educa

Effectief leren staat centraal op Business Educa Hoe kunnen bedrijven concurrerend blijven in een onzekere en complexe wereld en welke strategie moeten ze hanteren om hun werknemers effectief te laten leren? Dit zijn enkele van de vragen die centraal staan op Business Educa, een onderdeel van Online Educa Berlin.

Online Educa (28-30 nov), de grootste wereldwijde e-learningconferentie voor het bedrijfsleven, de onderwijssector en de overheid, verwacht meer dan 2000 deelnemers uit 200 landen.

Gedragswetenschapper Steve Martin laat tijdens Business Educa zien dat wetenschappelijke inzichten op het gebied van beïnvloeding en overreding bedrijven kunnen wapenen voor de toekomst en de effectiviteit van leren kunnen verbeteren.

Effectief communiceren

Martin is medeauteur van de internationale bestseller “Yes! 50 Secrets from the Science of Persuasion”. Hij was tevens verantwoordelijk voor een stijging de inkomsten van de Britse Belastingdienst met 5,6 miljard pond. De extra inkomsten kwamen binnen nadat de schrijfstijl van de brieven die verstuurd werden aan mensen die achter liepen met hun betalingen, was aangepast. “Alles draait om effectief communiceren”, zegt Martin. “Dit is uiteraard de basis van al het leren. Hier liggen grote kansen.”

Behalve Martin, spreken ook experts uit drie heel verschillende sectoren op Business Educa: Jens Hilgers, Terry Moss en Ahmed El-Sobky.

Terry Moss, algemeen directeur bij Eskom Holdings en vicevoorzitter van de  International Hydropower Association in Zuid-Afrika, vertelt hoe het leren veranderd is bij het grootste energiebedrijf van Zuid-Afrika. Jens Hilgers, ceo van gameontwikkelaar Geewa Games en Ahmed El-Sobky van het Egyptische Agentschap voor Ontwikkeling van de Informatietechnologie-industrie (ITIDA) delen hun ervaringen met innovatief leren op het werk. 

http://www.online-educa.com/business-educa


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.