Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SBO | 20-11-2012 | Article Rating | (0) reacties

Wil jij een presentatie houden tijdens het e-Learning Event?

Ik ben op zoek naar goede content en tools. Of beter gezegd: ik ben op zoek naar gebruikers die daarover willen vertellen. Tijdens het e-Learning Event 2013.

Er kan veel, er is heel veel. Maar juist daardoor raak je snel het overzicht kwijt. De keuze is lastig en dan kies je snel voor zoveel mogelijk functionaliteiten. En iedereen weet: niet de mooie tool, maar juist toepassing bepaalt het effect!

Daarom willen we graag gebruikers aan het woord laten die jou als collega en vakbroeder vertellen hoe zij hun tool en content toepassen. En ook wat je vooral niet moet doen. Zij vertellen hun verhaal, maar we nodigen alle deelnemers uit om hun ervaringen aan te vullen en te delen met elkaar. Durft jij te delen???

Oproep

We hebben al veel gebruikers die hun ervaring met content en tools willen delen tijdens het e-Learning Event. Maar er is nog plaats! Heb jij ervaring met content of een tool die je met de bezoekers van het e-Learning Event wil delen? Als je presentatie 'goedgekeurd' wordt (criteria: voor breed publiek interessant, echt vanuit gebruikersbril en aanvullend op het de lijst presentaties), dan mag je het congres (dagprogramma) gratis bezoeken.

Heb je een voorstel? Neem dan ajb contact met me op.
Ank Dierckx | a.dierckx@sbo.nl | 06 22780439


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.