Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 31-10-2012 | Article Rating | (0) reacties

Nederlander gebruikt tablet vaak op het werk

Bij twee derde van de Nederlandse bedrijven gebruiken werknemers eigen apparatuur op de werkplek. Vooral tablets en gsm's worden meegenomen naar het werk, blijkt uit onderzoek in opdracht van consultancybureau Avanade.

In 36 procent van de Nederlandse bedrijven worden tablets gebruikt voor zakelijke toepassingen zoals CRM (customer relationship management) , projectmanagement, het creëren van content en data-analyse. In Duitsland en Spanje gebeurt dat bij respectievelijk 57 en 50 procent van de bedrijven.

Smartphones worden vooral gebruikt voor eenvoudige handelingen zoals e-mailen en het controleren van de agenda. Het onderzoek werd in augustus en september uitgevoerd in negentien landen.

“In Nederland lopen we voor op het gebruik van smartphones op de werkplek, maar blijven we in vergelijking met de rest van Europa achter in het gebruik van tablets, zegt Erik Lamers, Business Development Manager bij Avanade Nederland.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.