Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 29-10-2012 | Article Rating | (1) reacties

Soft skills steeds belangrijker bij Learning & Development

De ontwikkeling van soft skills is leiderschapstraining voorbijgestreefd als topprioriteit voor organisaties, blijkt uit een studie van Video Arts.

Voor het Britse onderzoek zijn 292 professionals op het gebied van Learning & Development (L&D) bevraagd. Drieënzestig procent zei dat de prioriteit voor de komende maanden lag bij het ontwikkelen van de soft skills van werknemers. Direct daarna kwam leiderschapstraining, sinds 2009 de topprioriteit.

“Ontwikkeling van leiderschap was in de afgelopen drie jaar volgens ons onderzoek de topprioriteit. Veel organisaties geloven dat het geheim van meer succes ligt in effectiever leiderschap. Dit jaar is leiderschap naar de tweede plaats verschoven. L&D-teams erkennen in toenemende mate dat technische kwalificaties en kennis niet genoeg zijn. Werknemers hebben ook soft skills nodig om succesvol te zijn.”

E-learning

In het onderzoek werd ook gevraagd hoe de L&D-teams trainingen willen aanbieden in de toekomst. Face-to-face-training wordt nog steeds veel ingezet. Eenentachtig procent van de organisaties maakt gebruik van klassikaal leren. E-learning (79) procent, coaching (72 procent) en ervaringsgericht leren (53 procent) scoren ook hoog. Nieuwe manieren van leren, zoals virtuele klaslokalen (27 procent) en mobiel leren (12 procent), bleken in opkomst.

Een groeiend aantal L&D-teams (51 procent) zet e-learning in bij de ontwikkeling van soft skills. Ook wordt steeds vaker video ingezet om een rijkere media-ervaring te creëren.

Bron/meer informatie: Training Zone


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Sam Brandon
Van Sam Brandon | 01-11-2013
Ich mag eine Menge der John Cleese Training Videos. Es gibt einige große Unternehmen in den USA, die diese Programme haben als auch mit anderen Trainingsprogrammen für Führungskräfte. Die wohl beliebteste ist von einer anderen berühmten Person Ken Blanchard. Seine Whale Done Video ist erstaunlich. Es ist Führung aber throigh Aufbau leistungsstarke Beziehungen mit den Mitarbeitern. Es gibt eine Firma, die Schiffe schnell und berechnet keine Umsatzsteuer entweder genannt Carlton. Theie Website ist http://carltonstraining.com/. Viel Glück!
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.