Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 26-10-2012 | Article Rating | (0) reacties

Nick van Dam krijgt award op Learning 2012

Nick van Dam krijgt award op Learning 2012

Nick van Dam, oprichter en voorzitter van E-learning for Kids, heeft deze week tijdens Learning 2012 in Orlando (VS) een Lifetime Achievement Award gekregen.

De award werd uitgereikt door gastheer Elliott Masie van Learning 2012. E-learning for Kids kreeg tevens een donatie van 5000 dollar. Van Dam is directeur Learning and Innovation bij Deloitte Touche Tohmatsu en als adviseur werkzaam bij Deloitte Consulting.

E-learning for Kids zet zich in voor wereldwijd gratis onderwijs voor kinderen tussen vijf en twaalf jaar oud. Op dit moment zijn meer dan 180 e-learningprogramma's 24 uur per dag beschikbaar. Het gaat om lessen op het gebied van rekenen, natuurkunde, taal, Engels als tweede taal, computervaardigheden, gezondheid en persoonlijke verzorging.

Alle programma’s zijn beschikbaar in het Engels en een groot aantal is ook beschikbaar in het Spaans, Frans, Portugees en Thais. Nieuwe lesprogramma’s en programma’s in andere talen zijn in ontwikkeling. Eén van de strategische doelen van E-learning for Kids is om in 2015 een volledig curriculum voor het basisonderwijs beschikbaar te hebben.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.