Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 10-10-2012 | Article Rating | (0) reacties

Seminar over onderwijs in virtuele werelden

EDUsim-NL organiseert op 19 november in Utrecht een seminar over onderwijs in virtuele werelden. Het seminar is bedoeld voor beginners en gevorderden.

Virtuele werelden bieden tal van mogelijkheden om onderwijs te geven. Toch gebeurt dat nog maar op kleine schaal. Voor de een zullen technische aspecten en randvoorwaarden een drempel vormen. Voor de ander zal het eerder om de didactische toepassingen gaan. Hoe benut je zo’n virtuele wereld optimaal? Wat kun je er allemaal mee doen in je onderwijs?

De insteek van het seminar is om docenten uit het onderwijs een programma aan te bieden waarbij ze uitgebreid worden geïnformeerd over leren in virtuele werelden. Het seminar is gratis. Er is plaats voor maximaal 35 deelnemers.

Meer informatie: EDUsim-NL


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.