Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 26-09-2012 | Article Rating | (0) reacties

Ervaringen uitwisselen over mobile learning


Op donderdag 11 oktober 2012 organiseert SIG Unwired een Mobile Learning-bijeenkomst bij het CELSTEC van de Open Universiteit op de campus in Heerlen.

 

De bijeenkomst zal plaatsvinden in het Medialab waarin verschillende onderwijsscenario's met technologie kunnen worden uitgeprobeerd.

 

De ochtend begint met een interactieve sessie, waarbij deelnemers ervaringen uitwisselen over mobiele apps in primaire onderwijsprocessen. Marcus Specht, Professor for advanced learning technologies CELSTEC, zal de trends met betrekking tot mobiel leren bespreken. Vervolgens zal Oscar Buma (Ipad project, Universiteit Utrecht) ingaan op recente literatuurstudies over Mobile Learning.

Hands-on

 

In de middag is er aandacht voor mobiele technologie in het Medialab, waarbij CELSTEC-medewerkers een aantal recent ontwikkelde of verkende toepassingen zullen demonstreren. Zoveel mogelijk kunnen toepassingen zelf worden uitgeprobeerd. Aan bod komen onder meer  ARLearn, Streetlearn, displaytoepassingen en medische mobiele toepassingen.

Meer informatie over het programma van de Seminar SIG Unwired bij Surfspace.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.