Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Faculty of Skills | 07-08-2012 | Article Rating | (0) reacties

Combineer TrainTool en aNewSpring

Combineer TrainTool en aNewSpring

Train soft skills in het adaptieve elearning platform van aNewSpring

Vanaf nu is het mogelijk om de mogelijkheden van TrainTool te gebruiken in aNewSpring. Zo wordt het mogelijk om soft skills te trainen in het adaptieve elearning platform van aNewSpring.

Train soft skills met TrainTool
TrainTool is hèt platform voor soft skill trainingen zoals verkopen, leidinggeven, presenteren. Dergelijke vaardigheden leer je door te doen. Via TrainTool reageren deelnemers via hun webcam op opgenomen situaties. Ze zien zichzelf direct terug, oefenen onbeperkt en ontvangen feedback van de trainer en peers. Anytime, anywhere. Het leerrendement en de tijd- en kostenbesparing zijn evident. April jl. won TrainTool de Innovatieve E-learning Award en TrainTool wordt inmiddels breed ingezet door trainingsbureaus, inhouse opleiders en corporate academies in Nederland, UK en USA.

Het adaptieve elearning platform aNewSpring
aNewSpring is het adaptieve leerplatform dat het mogelijk maakt om elearning cursussen te ontwikkelen en te verspreiden die zich aanpassen aan iedere individuele student. Om de studenten een zo goed mogelijke cursus voor te schotelen houdt aNewSpring de resultaten, obstakels en doelstellingen van de studenten bij. Zo leert de student alleen wat voor hem belangrijk is en heeft hij een grotere kans van slagen!
Meer dan 200 vooraanstaande opleiders van over de hele wereld maken momenteel gebruik van aNewSpring. aNewSpring staat bekent om zijn innovatieve producten, maar ook door de ongeëvenaarde service die zij bieden.

Samenwerking

TrainTool en aNewSpring hebben beide een duidelijke focus: online training van soft skills en het aanbieden van adaptieve elearning. Het trainen van soft skills is vaak een onderdeel van een uitgebreider curriculum. Opleiders en organisaties kunnen de twee systemen desgewenst naadloos integreren en zo een totaaloplossing bieden. 

 

Contact

Heeft u interesse in deze combinatie? Neem dan contact op met:

 

aNewSpring, René Persoon

010 - 2447460

 

TrainTool, Marijn de Geus

030 - 8906 555


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.