Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 06-08-2012 | Article Rating | (0) reacties

Ontwikkelcentrum lanceert app 'Blik op Groen'

Ontwikkelcentrum lanceert app 'Blik op Groen' Met een eerste applicatie voor smartphone en tablet laat het Ontwikkelcentrum in Ede een breder publiek kennismaken met zijn digitaal lesmateriaal. Via de applicatie 'Blik op Groen' zijn 30 video's te bekijken.

 

De video's die via de gratis app beschikbaar worden gesteld, zijn een dwarsdoorsnede van het lesmateriaal (praktijkonderwijs, vmbo, mbo en hbo) voor verschillende vakrichtingen en niveaus. Zo is er voor mbo een video te bekijken over de conditiescore van het paard, het onderhouden van tuinvijvers of een 3D-animatie over plantenfysiologie (transportsysteem plant). De selectie uit vmbo-lesmateriaal bevat onder meer een filmpje te over het herkennen van varkensrassen en het maken van chocoladevla.

De app is sinds eind juli via iTunes beschikbaar in de app store van Apple en in de Play Market (Android).


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.