Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 28-07-2012 | Article Rating | (0) reacties

Keynotes De Onderwijsdagen bekend

Keynotes De Onderwijsdagen bekend

De eerste keynotes van De Onderwijsdagen 2012 zijn bekend. Sprekers zijn Dale Stephens, Anka Mulder en Bas van der Veldt.

 

Dale Stephens deelt zijn unieke kijk op de toekomst van het onderwijs en innovatie. Vanuit zijn overtuiging dat we teveel betalen en te weinig leren bespreekt hij zijn inzichten op het gebied van leren, technologie en succes.

Dale Stephens is een 20-jarige Amerikaanse ondernemer, spreker en auteur. Hij is onder andere oprichter van UnCollege, een sociale beweging die als doel heeft om de heersende opvatting te veranderen dat studeren de enige weg naar succes is.

 

Anka Mulder verzorgt een keynote met een toekomstgerichte oriëntatie. Zij schetst onder andere met welke trends en ontwikkelingen de hogeronderwijsinstellingen de komende jaren geconfronteerd worden en hoe zij hierop in kunnen springen. Bijvoorbeeld door inzet van Open Educational Resources (OER) maar ook eventuele andere (ICT-)ontwikkelingen.
 
Anka Mulder is directeur Onderwijs en Secretaris van de TU Delft en voorzitter van het OpenCourseWareConsortium.

 

Bas van der Veldt laat bezoekers kennismaken met zijn revolutionaire toekomstbeeld op het gebied van ICT. Als CEO en tevens boegbeeld van AFAS Software is hij een echte ICT-kenner, met name op het gebied van innovatie en leiderschap. Bas van der Veldt verzorgt een pittige presentatie waarbij hij aanwezigen en zichzelf een spiegel voorhoudt.

 

De Onderwijsdagen 2012 vinden plaats in het WTC in Rotterdam op 13, 14 en 15 november 2012.

 

Het congres duurt dit jaar drie dagen in plaats van twee. Het programma op 13 en 14 november richt zich volledig op het hoger onderwijs. 15 november is speciaal bedoeld voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.