Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van FLOWSPARKS | 07-07-2012 | Article Rating | (0) reacties

Serious Gaming... seriously?

U&I Learning tracht te differentiëren en te innoveren in het bestaande opleidingsaanbod door hoogtechnologische, interactieve e-learningoplossingen aan te bieden, zoals Serious Games, om zo werknemers op te leiden binnen bedrijven.

Game-based learning laat toe de werkelijke werkomgeving te simuleren tot een 3D-omgeving. Door de op te leiden werknemers onder te dompelen in een realistische context, wordt het mogelijk om zowel expliciet als impliciet de regels en wetten van de omgeving aan te leren. Zo kan de lerende de verworven competenties direct implementeren ‘on the field’.

Onze serious games worden op maat gemaakt volgens de wensen van de klant, dus zorgt U&I Learning er ook voor dat de uitdagingen tijdens het spel steeds afgestemd worden op het doelpubliek. In dit didactisch concept is de kennisretentie groter doordat alle actie bij de cursist zit.


De belangrijste voordelen voor onze klanten?
De kosten in tijd en logistiek dalen, doordat de game nu overal en op elk moment kan worden gespeeld door middel van een internetconnectie. Bovendien kan het leerproces beter worden gecontroleerd door tracing en tracking. De opleidingsverantwoordelijke kan te allen tijde checken welke leereenheden de cursist doorloopt, en hoe hij daar op scoort. Aan het einde van de opleiding kan een certificaat uitgereikt worden. Taalbarrières worden omzeild door een maximun gebruik van visualisering, waardoor opleidingen sneller en efficiënter kunnen doorgaan. Dit alles zorgt voor een hogere Return on Investement voor de klant.


Wilt u meer te weten komen
over Serious gaming? Kom naar onze informatieve ontbijtsessie op donderdag 12 juli om 9u te Gent. U kunt hier klikken om de inhoud te bekijken en u te registreren.

www.uni-learning.com


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.