Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 05-07-2012 | Article Rating | (0) reacties

Pantein traint medewerkers in gebruik ORTEC software


Zorggroep Pantein gaat samen met The Competence Group (TCG) circa 7.000 medewerkers via e-learning opleiden. De medewerkers worden getraind in efficiënt gebruik van de software ORTEC WebAccess en de Reiskostenmodule.

“De keuze voor e-learning heeft onder meer te maken met de omvang en spreiding van onze medewerkers over een veelheid van lokaties in een groot werkgebied ,” meldt Ronnie van Summeren, manager bedrijfsadministratie Pantein. “De inzet van e-learning past bij onze inspanningen voor een efficiëntere bedrijfsvoering.”

Ondersteuning medewerkers


De medewerkers van Pantein worden getraind met behulp van de persoonlijk ingerichte leeromgeving, TCG Academy. Deze wordt op iedere  plek met internet op een veilige manier individueel toegankelijk gemaakt. “De leeromgeving wordt voorzien van de herkenbare huisstijl van Pantein”, zegt Ronnie van Summeren. “Na het doorlopen van het lesmateriaal kan de medewerker zijn vorderingen toetsen, waarmee de kwaliteitsverhoging van werken met ORTEC-software inzichtelijk wordt. Het lesmateriaal blijft minimaal één jaar als naslagwerk beschikbaar, zodat  onze medewerkers continu worden ondersteund.”

 

Efficiënt werken


Zorggroep Pantein is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en biedt inwoners van Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg  een compleet scala aan zorg en ondersteuning. Van ziekenhuiszorg (Maasziekenhuis), Verzorging en Verpleging aan huis, Wonen met zorg en Huishoudelijke Hulp tot Kraamzorg en Hotelzorg (Zorghotel Veghel). De genoemde e-learning trainingen heeft TCG in samenwerking met inhoudelijk deskundigen van ORTEC ontwikkeld.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.