Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 27-06-2012 | Article Rating | (0) reacties

Tele'Train neemt The Knowledgebase Company over


Tele'Train neemt met ingang van 1 juli 2012 The Knowledgebase Company (TKC) over van The Selfservice Company.

 

TKC is in Europa actief op het gebied van kennismanagement en is certified reseller en implementatiepartner voor het product Oracle RightNow, wereldwijd marktleider op het gebied van CRM en kennismanagement. Tele'Train ziet in TKC de perfecte partner om haar portfolio met kennismanagement te verrijken, in aansluiting op de bestaande producten. TKC blijft als autonome organisatie acteren onder aansturing van Tinky Bart en Olf Uineken.

 

Jeroen van Hooff, algemeen directeur van Tele'Train, is verheugd met de overname: "Wij willen ons versterken op het gebied van kennismanagement, een belangrijk middel om de klantloyaliteit en medewerkertevredenheid te verhogen. TKC biedt ons die mogelijkheid. Naast de kennis en expertise zijn de cultuur en de professionaliteit van TKC en haar medewerkers doorslaggevende succesfactoren voor deze samenwerking".

 

Voor The Selfservice Company is het de verbeterde focus die kansen biedt. "De verkoop biedt ons de kans om onze internationale ambities te verwezenlijken. Voor onze klanten heeft het alleen maar voordelen, want we blijven samenwerken met The Knowledgebase Company", zegt algemeen directeur Dirk Jan Dokman.

 

Een significante overeenkomst tussen Tele'Train en TKC is ook het partnership met toonaangevende softwareleveranciers Verint en Oracle RightNow, die zijn gepositioneerd als "Leader" in het kwadrant van Gartner. "Om onze klanten optimaal te ondersteunen heb je niet alleen goede mensen nodig, maar ook betrouwbare tools. Zowel Verint als Oracle RightNow bieden ons die basis", zegt  Van Hooff.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.