Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 25-06-2012 | Article Rating | (0) reacties

Kleuters leren Engels via iPad

Kleuters leren Engels via iPad De kinderen uit de derde kleuterklas van de basisschool Hemelsdaele in Brugge leren Engelse woordenreeksen op de Ipad. Dat is het resultaat van een  taalproject van twee studenten Kleuteronderwijs.

Het project past in de bachelorproef van laatstejaarsstudenten Kleuteronderwijs Sanne Vermeire en Louise Castelein, van Katho in Tielt, meldt Nieuwsblad.be. Uit het experiment blijkt dat de peuters van 5 en 6 jaar oud het Engels snel oppikken. "Uit onze resultaten bleek dat 42 procent, bijna de helft dus, alle woorden kende na 15 minuten met de applicatie te spelen", zegt Sanne Vermeire.

Bron/meer informatie: Nieuwsblad.be


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.