Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van ATEXelearning | 22-06-2012 | Article Rating | (0) reacties

Staat u wel eens stil bij explosiegevaar?

Staat u wel eens stil bij explosiegevaar? Als u werkt in de techniek, landbouw, papiersector, voedings-, genotmiddelen-, farmaceutische- en chemische industrie is de kans groot dat uw werkomgeving explosiegevaarlijk is. En dan bent u ATEX-plichtig!

Wat is ATEXelearning.nl?
ATEXelearning.nl is dé online cursus voor wie werkt in een explosiegevaarlijke omgeving. Denk aan houtmeel in een zagerij, papierstof in een fabriek, oplosmiddelen bij een drukkerij, opdwarrelend meel in een bakkerij, de gierput van een boerderij en slijpstof bij een metaalverwerker…Dit zijn – vaak ongemerkt – gevaarlijke explosiebronnen. Voldoe aan de Europese ATEX-richtlijnen en zorg dat àl het personeel gecertificeerd is. De Inspectie SZW (voormalige arbeidsinspectie) controleert hierop!

Voordelen van leren via internet
Als professional wilt u veilig bezig zijn met uw vak. U wilt zich geen zorgen maken over reistijden, reiskosten en verletkosten. Maar u wilt wel met de juiste ATEX-kennis aan de slag. ATEXelearning.nl helpt u daarbij. Met de online cursussen van ATEXelearning.nl hoeft u uw werk niet te onderbreken om de cursus te volgen. Na de cursus bent u zich bewust van het belang van veilig werken én weet u hoe u de risico’s kunt beperken. U studeert in uw eigen tijd, waar en wanneer het u het beste uitkomt. Kortom, we maken het makkelijk voor u!

Wat houdt de cursus in?
In de modules krijgt u antwoord op vragen als: welke stoffen veroorzaken een explosie? Wat schrijft de wet voor en waar liggen de verantwoordelijkheden van de werkgever? Wat is een explosie eigenlijk? Deze kennis is onmisbaar voor bijna alle medewerkers in uw bedrijf. Start vandaag nog met ATEXelearning.nl en zorg voor een veilige werkomgeving!

Hoe werkt ATEXelearning.nl?
Via ATEXelearning.nl kunt u de theorie volgen en zo wordt u in korte tijd een volwaardig ATEX-deskundige. U kunt zich inschrijven en direct beginnen. U bepaalt zelf, in uw eigen tempo, waar en wanneer u de cursus volgt. Na afronding ontvangt u een verklaring van deelname en een handige certificeringspas in creditcardformaat, dat is wel zo makkelijk!

Dé voordelen op een rij:
√ 24/7 toegang tot de cursus
√ Geen reistijden, geen verletkosten
√ In eigen tempo de theorie volgen
√ Scherp geprijsd en staffelkorting

Gratis uitproberen?
Wilt u zelf het gemak van e-learning ervaren? Vraag een gratis proefcursus aan. U heeft dan 7 dagen vrijblijvend toegang tot de cursus.

>> Ja, ik wil de gratis proefcursus


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.