Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 15-06-2012 | Article Rating | (0) reacties

'Veilig werken met elektriciteit’ via E-learning

Den Haag - NEN heeft een E-learningmodule ontwikkeld op basis van de NEN 3140. ‘Veilig werken met elektriciteit’ geeft werknemers de basisinstructie die ze nodig hebben om hun elektrotechnische werkzaamheden veilig uit te voeren.
Met de E-learning module van ongeveer twee uur kunnen werkgevers volgens NEN een dagdeel besparen aan klassikale training.


Training

Via video’s, animaties, foto’s, schema’s en voice-overs wordt de deelnemer door de training geleid. Aan de hand van tussentijdse opdrachten en vragen wordt getoetst of de deelnemer de leerstof heeft begrepen. Op basis van zijn/haar antwoorden wordt hij/zij geholpen met eventuele extra vragen of aanvullende informatie.

Andere modules

Naast deze elektrotechnische cursus is NEN ook bezig met het ontwikkelen van E-learning modules op het gebied van Conditiemeting (Bouw) en Explosiegevaar (Arbeid & Veiligheid).

Doelgroep

De training ‘Veilig werken met elektriciteit’ is vooral nuttig voor (aankomende) vakbekwame personen (VP) en voldoende onderrichte personen (VOP).


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.