Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 14-06-2012 | Article Rating | (0) reacties

Innofun introduceert award voor sociale media in de klas

Innofun introduceert award voor sociale media in de klas Innofun introduceert de Innofun Award 2012 voor de beste sociale media toepassing in de klas. Professionals uit het basis- en voortgezet onderwijs kunnen tot 31 oktober 2012 hun praktijkvoorbeeld indienen.

De Award wordt uitgereikt op 28 november 2012, de Dag van de Mediawijsheid. Innofun in Breda is het kenniscentrum op het gebied van onderwijs en sociale media. “Via de Innofun Award willen we leerkrachten en docenten stimuleren en uitdagen om hun positieve ervaringen met de toepassing van sociale media te delen. Ik kom veel mooie praktijkvoorbeelden tegen, die het verdienen om meer bekendheid te krijgen,” aldus directeur Ronald Philipsen.
 
Inschrijven tot 31 oktober

Twitter in de klas, nieuwsbrieven aan ouders via Facebook, filmpjes van het schoolproject op YouTube; het zijn zomaar een paar voorbeelden van de wijze waarop sociale media kan worden geïntegreerd in het onderwijs. Er zijn in het land succesvolle voorbeelden genoeg, weet Philipsen. ‘Wij dagen dan ook iedereen uit om de praktijk met ons te delen en in te schrijven voor de Innofun sociale media Award.”

Inschrijven voor de Award kan via een link op de website van Innofun: www.innofun.nl/sociale-media-tips/award.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.