Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 23-05-2012 | Article Rating | (0) reacties

HEMA academie biedt e-learning voor ggz-medewerkers

HEMA academie biedt e-learning voor ggz-medewerkers De Brabantse ggz-instelling Reinier van Arkel gaat een samenwerking aan met de HEMA academie. Voor 580 medewerkers is een eigen online academie met een breed pakket aan zakelijke cursussen beschikbaar.

Na een gang langs aanbieders op het gebied van e-learning is Reinier van Arkel groep uiteindelijk in zee gegaan met de HEMA academie, meldt Psy.nl.   "Aantrekkelijk is vooral dat de mogelijkheid bestaat om eigen cursussen te ontwikkelen en in de HEMA-cloud te hangen", zegt Grace Herrmann, manager van het Leerhuis van Reinier van Arkel.


Door veertien ggz-instellingen zijn zorginhoudelijke modules ontwikkeld voor e-learning die binnenkort via de HEMA-account beschikbaar komen voor medewerkers van Reinier van Arkel. Het gaat om onderwerpen als psychopathologie, somatiek in de ggz, verslaving, dwang en drang en ervaringsdeskundigheid. "We wilden niet zelf een duur systeem inrichten voor deze cursussen", zegt Herrmann. "De HEMA academie ziet er goed uit, is makkelijk in het gebruik en vele malen goedkoper dan andere opties die we hebben bekeken."

Bron/meer informatie: Psy.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.