Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 22-05-2012 | Article Rating | (0) reacties

Winnaars Media Ukkie Award bekend

Winnaars Media Ukkie Award bekend

De winnaars van de Media Ukkie Award 2012 voor beste kindermedia zijn afgelopen week bekendgemaakt bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

 

De winnaars zijn Sesamstraat (NTR, categorie Televisie), Nijntje.nl (Mercis, categorie Website) en ’Jop gaat slapen’ (Heppi, categorie App).

 

Tijdens de feestelijke bijeenkomst werden de awards uitgereikt door Maurice de Hond, initiatiefnemer van de 'Steve Jobsschool', en twee mediaukkies. De award is een initiatief van Mediawijzer.net. Het is de bedoeling om media die goed passen binnen de mediaopvoeding van jonge kinderen voor ouders inzichtelijk te maken.

 

De Media Ukkie Award is dit jaar voor het eerst uitgereikt aan de beste kindermedia in drie categorieën: televisie, website en app. Op basis van een selectie van een vakjury, kon het Nederlandse publiek haar stem uitbrengen op de leukste en meest leerzame media voor jonge kinderen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.