Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van DuPont Sustainable Solutions | 03-05-2012 | Article Rating | (0) reacties

eLearning-oplossingen voor de industrie

Trainingstijd en gerelateerde kosten zijn belangrijke elementen binnen organisaties. Maar het belang van efficiënte en resultaatgerichte training is met name evident in industriële sectoren, waar er een brede en veelomvattende behoefte aan trainingen bestaat. Daarnaast zijn veel industriële organisaties erg lean ingericht en werkt men in ploegensystemen.

Om trainingsresultaten in de huidige markt te kunnen verbeteren, is het essentieel om te kunnen beschikken over verschillende schaalbare trainingsoplossingen. Hierin zijn nieuwe technologieën toegepast die in combinatie met uitdagende learning-content, gericht op specifieke organisaties, tot een efficiëntere bedrijfsvoering kunnen leiden.

In mei is er een unieke gelegenheid om kennis te maken met de eLearning-oplossing van DuPont, bedoeld voor personeelstrainingen binnen de industriële sector. DuPont Sustainable Solutions zal in twee webinars van één uur haar DuPont™ eLearning Suite presenteren, waarin het bekroonde Learning Management System, Interactieve Cursussen en de Auteurstool zijn geïntegreerd.

Het LMS van DuPont wordt gewaardeerd, vanwege de mogelijkheden om trainingen over meerdere locaties te standaardiseren en om de levering en het beheer van online en klassikale cursussen te vergemakkelijken. DuPont biedt uitdagende trainingscontent, van een brede kant-en-klare bibliotheek aan cursussen over gezondheid & veiligheid en ethiek & compliance, tot volledig maatwerk, afhankelijk van de specifieke trainingsbehoefte binnen de organisatie.


 Er zijn twee webinarsessies: op 22 mei om 14.00 uur en op 30 mei om 10.00 uur. U kunt hier klikken om de inhoud te bekijken en om u op te geven. Maak van deze gelegenheid gebruik om te zien of DuPont u kan helpen uw trainingsdoelen te bereiken.

www.training.dupontnederland.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.