Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 25-04-2012 | Article Rating | (0) reacties

VVT-medewerkers 'uiterst positief' over online leren

VVT-medewerkers 'uiterst positief' over online leren

Medewerkers in verpleging-, verzorging- en thuiszorginstellingen (VVT) staan uiterst positief tegenover opleiden via internet (92 procent).

 

Dat is één van de conclusies van het sectorbrede onderzoek 'E-learning in de VVT', uitgevoerd door zeven VVT-instellingen verenigd in het e-learning netwerk Zorg Leren VVT. Op 14 juni worden de onderzoeksresultaten aan de gehele sector gepresenteerd.

 

Sectorbreed onderzoek

 

Een representatief grote groep praktijkopleiders en medewerkers van VVT-instellingen nam talrijke beschikbare e-learning modules door. Deze modules werden door beide groepen beoordeeld op bruikbaarheid, toepasbaarheid en effectiviteit voor de sector als geheel. Vanuit dit onderzoek worden tijdens de landelijke presentatie op 14 juni vragen beantwoord over het implementeren van e-learning, het motiveren van medewerkers voor e-learning en welke extra e-learning modules gezamenlijk voor de VVT-sector ontwikkeld worden.

 

Zeven instellingen

 

Het onderzoek werd uitgevoerd met medewerking van Amaris Zorggroep, Beweging 3.0, Stichting Elisabeth Breda, De Friese Wouden, Palet, Opella, SVRZ, Zorggarant en Zorggroep Meander. De resultaten zijn bedoeld voor hoofden HRM, P&O, Opleiding en Ontwikkeling werkzaam in VVT-instellingen en de gehandicaptenzorg. Kijk voor aanmeldmogelijkheden op de website van Zorg Leren.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.