Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 25-04-2012 | Article Rating | (0) reacties

Co-creation leidt tot lancering van de TOP-academie


Tele'Train is van start gegaan met de TOP-academie, een opleidingsplatform gebaseerd op de kennis en ervaring die Tele'Train en haar klanten de afgelopen jaren in de praktijk hebben opgedaan.

 

De TOP-academie is vormgegeven vanuit de huidige ontwikkelbehoefte van klanten met als basis de co-creationgedachte.

 

De vraag naar innovatieve en praktijkgerichte opleidingen voor professionals in de contactcenterbranche is enorm toegenomen. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor te investeren in de ontwikkeling van experts zoals teamleiders, workforce management (WFM)-medewerkers en kwaliteitsmedewerkers. Centraal hierbij staat de vraag hoe ook deze opleidingen werkelijk klantgericht ontwikkeld kunnen worden.  De TOP-academie is hierop een antwoord, zegt Tele'Train.

 

Vakkennis en attitude

 

Jeroen van de Star, directeur Training & Education bij Tele'Train: "We zien een stijgende trend in de vraag naar vakgerichte opleidingen. Deze opleidingen worden door verschillende partijen aangeboden. Dankzij een intensieve samenwerking met onze klanten zien wij dat er vooral behoefte is aan een combinatie in opleiding van praktische vakkennis en attitude. Hierop zijn ook de trainingen en programma's binnen de TOP-academie gebaseerd".

 

Centraal binnen de TOP-Academie staan de verantwoordelijkheden en de rol die professionals - zoals planners, trafficers, kwaliteitscoaches, forecasters en teamleiders - hebben binnen de keten van het kwaliteitsmanagement of workforce Management-proces en de waarde die ze hiermee kunnen creëren voor de organisatie. "In de opleidingen die wij verzorgen zullen deelnemers vakgerichte kennis opdoen, maar zich ook bewust worden van hun gedrag. Dit heeft vaak tot resultaat dat samenwerking en teamverband verder ontwikkeld gaan worden. Hiermee gaan persoonlijke ontwikkeling, (multilevel)leadership en kennis hand in hand", aldus Paul Roodnat, consultant bij Tele'Train. "Juist dit maakt deze opleiding onderscheidend ten opzichte van bestaande opleidingen".


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.