Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 19-03-2012 | Article Rating | (0) reacties

E-learning 'Stof genoeg' voor niveau 1 en 2 in de zorg

E-learning 'Stof genoeg' voor niveau 1 en 2 in de zorg

Vilans, kenniscentrum voor langdurende zorg en BIC Belle, bureau voor innovatie in de zorg, hebben e-learning ontwikkeld voor niveau 1 en 2 in de zorg. De publicatie 'Stof Genoeg' is gebruikt als basis voor de e-learningmodule.

 

Net als het boek is de e-learning 'Stof genoeg' gericht op medewerkers van niveau 1 en 2 die werken in de thuiszorg, in focuswoningen, kleinschalig wonen en verzorgingshuizen. De module gaat over hulp bij het huishouden en bestaat uit negen lesblokken en een eindtoets.

 

Organisaties geven hun medewerkers met de e-learningmodule een solide basis om hun werk goed uit te  voeren. Ook kan er voor kwaliteitsdoeleinden aantoonbaar gemaakt worden dat medewerkers beroepsgericht zijn opgeleid.

 

De e-learningmodule draagt de kernwaarden uit van het kwaliteitskader verantwoorde zorg: deskundigheid, bejegening en overleg. Beroepsvereniging V&VN en brancheorganisatie Actiz onderschrijven de inhoud van de e-learningmodule.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.