Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 16-03-2012 | Article Rating | (0) reacties

Mondriaan werkt samen met Open Universiteit

Mondriaan werkt samen met Open Universiteit Deze week is het project Psygis Quarant van start gegaan. In dit project werkt de Open Universiteit (OU) samen met GGZ-instelling Mondriaan bij de training van de Mondriaan-medewerkers.

De medewerkers leren werken met Psygis Quarant, een programma om het elektronisch patiëntendossier (epd) bij te houden. De OU ondersteunt Mondriaan bij het ontwerp en de implementatie van een e-learning module.

Psygis Quarant is een nieuwe versie van het programma Psygis, dat Mondriaan gebruikt om het elektronisch patiëntendossier (epd) bij te houden. 2300 medewerkers van Mondriaan moeten getraind worden in het werken met deze nieuwe versie. Bijscholen in door middel van fysieke bijeenkomsten is geen optie. Daarom is gekozen voor blended learning.

E-learning


Mondriaan heeft een beroep gedaan op de expertise van de Open Universiteit op het gebied van afstandsleren en e-learning. Het Centre for Learning Sciences and Technologies (CELSTEC) van de Open Universiteit ondersteunt Mondriaan bij het ontwerp en de implementatie van de e-learning component. De e-learning module wordt ontworpen binnen de elektronische leeromgeving van Mondriaan, Ilias.

Mondriaan is een Limburgse instelling voor geestelijke gezondheidszorg met meer dan vijftig locaties. Het samenwerkingsproject Psygis Quarant loopt van 13 maart 2012 tot 1 oktober 2012.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.