Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-03-2012 | Article Rating | (0) reacties

Partnership tussen Andriessen en Efinity

Partnership tussen Andriessen en Efinity Efinity, leverancier van Surpass toetssoftware en Andriessen, specialist in het faciliteren van online examineren, bundelen hun krachten met het ondertekenen van een partnerovereenkomst.

 

Het partnership omvat een strategische samenwerking op het vlak van online toetsen voor de zakelijke markt in Nederland en België.

 

Tijd- en plaatsonafhankelijk leren en werken groeit door de mogelijkheden van het internet en daarmee neemt ook de behoefte aan professioneel digitaal toetsen toe.

 

Efinity vertegenwoordigt het e-assessment softwarepakket Surpass. Dit pakket wordt in het Verenigd Koninkrijk door BTL Group Ltd succesvol ingezet bij de grootste “Awarding Bodies”. Awarding Bodies zijn certificerende instellingen die soms duizenden examens tegelijkertijd via het internet afnemen. De belangrijkste eisen voor een examenomgeving voor deze Awarding Bodies zijn stabiliteit, performance, schaalbaarheid en veiligheid. "Op deze gebieden heeft Surpass een bewezen trackrecord", zegt Egbert van de Winckel, algemeen directeur van Efinity.

Totaaloplossing

 

Andriessen heeft als marktleider en specialist ervaring met het gehele digitale toetsproces en beschikt over technische oplossingen voor het boeken, plannen en betalen van examens. Ze heeft een eigen servicedesk voor ondersteuning van gebruikers en beschikt over een netwerk van professionele toetslocaties met gecertificeerde toezichthouders door heel Nederland. Hierdoor is Andriessen al jarenlang in staat het volledige toetsproces te faciliteren en ondersteunen.

 

Daarnaast kunnen de consultants van Andriessen organisaties adviseren bij het inrichten van hun examenproces en/of bij het ontwikkelen van toetsen en examens.

 

"De samenwerking tussen Andriessen en Efinity biedt organisaties een totaaloplossing voor digitaal toetsen die tot nu toe ongekend is in Nederland en België", zegt Mark Vugs, algemeen directeur van Andriessen.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.