Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 09-03-2012 | Article Rating | (0) reacties

Expertise Summit op de IPON

Op 28 en 29 maart wordt de IPON 2012 gehouden. Nieuw dit jaar is de Expertise Summit, gericht op bestuur, directie, managers en schoolleiders, maar ook geschikt voor ICT-coördinatoren in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs.

Op de IPON kan de bezoeker zich laten informeren op het gebied van digitale leermiddelen, digibord tools, tablets in de klas, 21th century skills, serious gaming, mindmaps, social media, cloud computing, schoolbeleid en mobieltjes, mediawijsheid en nog veel meer.

Ervaring en expertise verbinden

Het doel van de Expertise Summit is om op een laagdrempelige manier ervaring en expertise met elkaar te verbinden. Schoolleiders en bestuurders kunnen hun praktijkervaring delen op thema’s die spelen in het onderwijsveld. Deze praktijkervaring wordt tijdens de sessies verbonden met de expertise die Kennisnet heeft op deze thema’s.

Leerlingparticipatie


Een van de onderwerpen die aan bod komt is leerlingparticipatie: leerlingen inzetten bij het integreren van ICT in het onderwijs. Kennisnet presenteert voorbeelden die in de afgelopen periode zijn verzameld op dit gebied. Er zijn ook sessies over thema’s als 21st century skills en richten van ICT. Verder gaat Kennisnet in op de onderwerpen die in 2012 op haar agenda staan.

www.ipon.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.