Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 13-02-2012 | Article Rating | (0) reacties

Leslokaal van de toekomst in Brussel

Leslokaal van de toekomst in Brussel

European Schoolnet heeft in samenwerking met Acer het Future Classroom Lab geopend. Het Future Classroom Lab is uitgerust met de nieuwste technologieën (tablets, netbooks en interactieve projectors).

Het Lab bevindt zich in Brussel en helpt dertig ministeries en zakelijke partners in kaart te brengen hoe conventionele leslokalen gemakkelijk opnieuw kunnen worden ingericht, zodat er ruimte is voor veranderingen op het gebied van onderwijs- en leermethoden.

Het Future Classroom Lab is ontworpen als een practicumlokaal, waarin wordt bekeken hoe ICT in scholen kan worden gebruikt. Hier kunnen beleidsmakers, ICT-leveranciers, docenten en onderzoekers op het gebied van onderwijs samenkomen en overdenken hoe nieuwe technologieën op zowel nationaal als Europees niveau kunnen bijdragen aan het educatieve hervormingsproces.

http://fcl.eun.org/


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.