Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 09-02-2012 | Article Rating | (0) reacties

Uitgever lanceert Arabische e-learningsite

Uitgever lanceert Arabische e-learningsite

Jabbar Internet Group heeft gisteren de portaalsite Nibras.com gelanceerd. De site biedt e-learning voor de Arabische wereld via korte, toegankelijke video's in het Arabisch, meldt de website Wamda.com.

 

Op dit moment staan er 18 video's op de site. Ze hebben een lengte van 15 tot 20 minuten en zijn bedoeld om werknemers business skills bij te brengen, zegt ceo Ammar Khayyat. De videolessen worden gegeven door academici en andere experts.

 

"Mensen investeren in dit deel van de wereld niet in levenslang leren", zegt Khayyat. "Dat heeft verschillende redenen. Het is duur, mensen hebben geen tijd meer nadat ze hun opleiding hebben afgerond en er is eenvoudigweg weinig goed materiaal in het Arabisch."

 

De video's richten zich momenteel vooral op soft skills, maar in de toekomst kan het aanbod worden uitgebreid met video's op het gebied van bijvoorbeeld accountancy, marketing of bankieren, zegt hij.

 

De site richt zich op mannen en vrouwen in de Golflanden die hun studie net hebben afgerond die zich graag willen ontwikkelen, zegt Khayyat. Enige motivatie is wel nodig, want een videotraining kost 15 tot 20 dollar.

www.nibras.com


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.