Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 09-02-2012 | Article Rating | (0) reacties

Jongeren vertellen over hun digitale leven

Deze week is de website  New Kids on the Web gelanceerd. Op de site vertellen acht tieners over hun digitale leven. Daarnaast geven deskundigen advies over internetopvoeding.

Hoe voer je een goed gesprek met je kind over internetliefde, digitaal pesten, gamen of het gebruik van een smartphone? Dergelijk vragen komen aan de orde op New Kids on the Web. De informatie op de site is met name gericht op ouders met kinderen tussen 8 en 16 jaar, maar kan ook nuttig zijn voor docenten en andere beroepskrachten, zoals mediacoaches in bibliotheken.

New Kids on the Web is een samenwerking tussen Digibewust en stichting Mijn Kind Online. Het programma Digibewust is een initiatief van de Nederlandse overheid, het bedrijfsleven en diverse maatschappelijke instellingen. Het project is medegefinancierd door de Europese Unie.

http://www.newkidsontheweb.nl/


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.