Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 31-01-2012 | Article Rating | (0) reacties

iPods voor kleuters in Hellendoorn

iPods voor kleuters in Hellendoorn Op de Hellendoornse basisscholen Jan Barbier, De Blenke en De Es werken de groepen 1 en 2 sinds vorige week met iPods.

Het idee van het werken met iPods hebben de Hellendoornse scholen al in de praktijk gezien in Amerika. Begin januari zijn Geert Fransen (ICT-leerkracht van de drie Hellendoornse scholen) en Gerko Warner (adjunct-directeur) voor een kort bezoek naar Engeland geweest, waar zij onder meer een school bezochten die al werkt met iPods voor jonge kinderen.

De iPods zijn te vergelijken met de smartphone, met als enig verschil dat met de iPods niet gebeld kan worden. Op het apparaat staan verschillende apps, die onder meer worden ingezet voor het verhogen van de leesbeleving. Ook zijn verschillende apps bruikbaar voor het oefenen van begrippen of het verrijken van de woordenschat.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.