Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Yvonne Sterken (redactie) | 18-01-2012 | Article Rating | (0) reacties

30 Aanmeldingen voor de e-Learning Awards 2012

30 Aanmeldingen voor de e-Learning Awards 2012 Afgelopen maandag 16 januari zijn er tot vlak voor de sluiting om 18:00 uur nog veel inzendingen binnen gekomen voor de e-Learning Awards 2012.  In totaal zijn er 30 aanmeldingen binnengekomen, bijna net zoveel als bij de eerste editie in 2009.

De vakjury gaat zich de komende weken buigen over 16 inzendingen voor de Best Practice Awards, 11 inzendingen voor de Innovatieve e-Learning Award en 3 inzendingen voor de award voor Jong e-Learning Talent. Voor deze laatste nieuwe categorie kijkt de vakjury of alle drie de inzendingen voldoende kwaliteit hebben voor nominatie. Ook bij de Best Practice en Innovatieve categorie zullen drie genomineerden worden gekozen.

De genomineerden zullen 5 maart bekend gemaakt worden en vervolgens uitgenodigd worden voor een pitchpresentatie voor de vakjury. De awards zullen worden uitgereikt op de eerste dag van het e-Learning event op 3 april in de Brabanthallen in Den Bosch.

Meer informatie: Nederlandse e-Learning Awards 2012
Vragen over de award kunt u stellen via award@e-learning.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.