Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 23-12-2011 | Article Rating | (0) reacties

Website SURFspace vernieuwd

Website SURFspace vernieuwd Deze week is de vernieuwde website van SURFspace in gebruik genomen. De site heeft een verbeterde look & feel en is laagdrempelig en gebruiksvriendelijk, wat uitnodigt tot interactie.

De techniek van de oude SURFspace liet te wensen over en maakte het doorvoeren van innovaties lastig. Daarom is ervoor gekozen SURFspace om te zetten naar een ander – open source – CMS. Tegelijk is ervoor gekozen de meest dringende behoeften van gebruikers in deze vernieuwingsslag mee te nemen.

Wie een profiel aanmaakt kan zelf aangeven van welke onderwerpen hij op de hoogte wilt blijven en hoe vaak. Inloggen kan met een bestaand account, zoals SURFfederatie, LinkedIn of Twitter.

Een lang gekoesterde wens van gebruikers is dat SURFspace van een goede zoekfunctionaliteit voorzien zou worden. Dat is nu het geval. Het is mogelijk om geavanceerd te zoeken, gebruikmakend van verschillende filters.

Bron: SURFspace


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.