Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 16-01-2012 | Article Rating | (0) reacties

Retailklanten Valk software werken met kassatraining

Valk Software ontwikkelt sinds 1989 kassasystemen voor ondernemers, groothandels en winkelketens. Valk Software staat voor betrouwbaar, betrokken, professioneel en innovatief. Om deze kernwaarde na te streven hebben zij Bright Alley gevraagd hen te helpen bij het maken van een e-learning voor het nieuwe kassasysteem ASPOS.


Internetkassa


ASPOS (Application Service Provider Point Of Sale) is het nieuwe kassasysteem dat Valk Software voor de Retail heeft ontwikkeld. Het betreft de nieuwste innovatie van Valk Software. ASPOS is de eerste volledige internetkassa, er is dus geen software en data meer nodig op de winkelvloer.

Maar zo'n nieuw en innovatief kassasysteem vereist wel een goede training. Daarom heeft Valk Software in samenwerking met Bright Alley een e-learning ontwikkeld die gericht is op de gebruiker van het kassasysteem. Op deze manier wordt de gebruiker bij het systeem betrokken.

De training

Het menu van de e-learning is ingedeeld in volgorde van het verloop van de dag. In de e-learning worden alle kassaprocedures doorlopen. Daarnaast zijn er verschillende oefeningen om te toetsen of je het kassasysteem begrijpt en tot slot wordt er feedback gegeven. Als de minimale scoren is behaald, wordt geregistreerd dat de toets naar behoren is afgerond.
Het kassasysteem bevat ook een backofficegedeelte, waarin de voorraden, de omzet, de werktijden van het personeel en alles wat nog meer van belang is om de zaken draaiende te houden kan worden bijgehouden. Ook voor dit backofficesysteem heeft Bright Alley in samenwerking met Valk Software een e-learning gemaakt.

Moodle

Naast de twee e-learningmodules is er ook een Moodle- leeromgeving ontwikkeld. Hierin kan Valk Software aangeven wie de e-learning moeten volgen en vervolgens controleren of de e-learning ook echt is gedaan en met welk resultaat de toetsen zijn afgerond. Op deze manier kan

Valk Software kijken of de gebruikers het nieuwe kassasysteem begrijpen en optimaal gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden van het systeem.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.