Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 05-12-2011 | Article Rating | (0) reacties

Open traingsdag E-learning ontwikkelen

Al enige jaren organiseren wij lunchsessies rondom diverse thema's. Tijdens deze twee uur durende lunchsessies delen wij onze kennis en ervaring met onze klanten. In het verleden is vaak gebleken dat deelnemers aan de lunchsessies uitgebreider willen stilstaan bij een onderwerp. Daarom introduceren wij dit jaar een aantal trainingsdagen. Deze keer met als thema e-learning ontwikkelen, deze training vindt plaats op 13 december. Wij nodigen u graag uit hieraan deel te nemen.Doel

Het doel van deze trainingsdagen is om dieper op een thema in te gaan. Als deelnemer gaat u met elkaar in discussie over het thema, maar u gaat ook daadwerkelijk aan het werk met het onderwerp. Tijdens de dag bouwt u direct toepasbare kennis en expertise op. Daarmee kunt u met vertrouwen zelf aan de slag.Zelf e-learning ontwikkelen

Hoe ontwikkel je e-learning? Welke didactische handvatten zijn er om bestaand opleidingmateriaal om te zetten. Waar moet ik op letten wanneer ik leermateriaal schrijf voor een beeldscherm? Aansprekende e-learning ontwikkelen vergt een andere aanpak, de basis hiervan leert u in deze training. Na een inleiding met een breed spectrum van soorten e-learning wordt u aan de hand meegenomen en leert u:

·         goede leerdoelen maken

·         leerdoelen te vertalen in (e-learning) interactievormen

·         de basis van actief schrijven voor online leren

 

In één trainingsdag werkt u aan uw eigen didactische inzicht en vaardigheid om zelf e-learning te ontwikkelen. Techniek en verschillende soorten auteursomgevingen vallen buiten de scope van deze training.De Bright Alley praktijktrainer is door de wol geverfd in de ontwikkeling van e-learning. Zowel vanuit eigen ontwikkeling als de ondersteuning van anderen.Deelnemen?

De training vindt plaats in ons pand aan het Herculesplein 80 in Utrecht, van 09.30 tot 17.00 uur. De kosten voor deelname aan de training zijn € 500,-- (incl. lunch). U kunt zich inschrijven via onze website.Uiteraard kunt u voor vragen contact met ons opnemen: 030 21 23 200.

Met vriendelijke groet,Pim van Velsen

Sales director.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.