Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 21-11-2011 | Article Rating | (0) reacties

Philips Healthcare kiest The Competence Group voor marketing e-learning

Philips Healthcare en The Competence Group (TCG) hebben een overeenkomst getekend voor de marketing van e-learning trainingen van Philips Healthcare in de Benelux.

Naast het eigen Philips Online Learning Center worden ook de distributiekanalen van TCG ingezet. De trainingen komen beschikbaar in zowel de leerportalen van complete zorgorganisaties, als via de TCG-themawebsites voor individuele zorgprofessionals en kleinere zorginstellingen.

Academisch en interactief

De nieuwe Philips trainingen hebben een academisch niveau en interactief karakter. Onderwerpen als atriumfibrilleren, het hart en stralingsbescherming maken de trainingen interessant voor artsen, cardiologen, IC- en radiologisch personeel en verpleegkundigen in ziekenhuizen. Een belangrijk e-learning distributiekanaal voor deze trainingen is de website van het landelijke Zorg Leren Netwerk. Via deze website kunnen online e-learning trainingen worden gevolgd waar en wanneer de cursist maar wil. Daarnaast ontwikkelen de aangesloten zorgorganisaties van het Zorg Leren Netwerk voortdurend nieuwe trainingen. Inmiddels wordt ruim een kwart miljoen professionals via de digitale leeromgevingen van TCG opgeleid.

Bron: The Competence Group


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.